Julehilsen fra Byggutengrenser

Bilde

Det er snart jul, snart et nytt år og nye muligheter for mur og betong

Dette året har vært svært spennende for hele bransjen. Det er all-time-high for betongomsetningen men det er også noen mørke skyer i horisonten som gjør at vi må jobbe enda hardere for å styrke både mur og betongs konkurransekraft. Vi går snart inn i 2017, og det betyr endringer i flere av arbeidsgruppene som Byggutengrenser har vært aktiv i.  Norsk murforum ble stiftet 14. desember og skal ta seg av de murspesifikke bransjeoppgavene.  Vi vil støtte den nye foreningen med administrative tjenester i det kommende året. Miljøhandlingsplanen for betong er avsluttet og vi jobber for å styrke dette arbeidet gjennom bransjeprogrammet BETONGløftet. Arbeidsgruppen BMB blir erstattet av enkeltprosjekter for å fremme mur og betong i bygningsmessig brannvern. Ikke minst vil Byggutengrenser og FABEKO samarbeide enda tettere og ha samme leder fra januar.

Disse endringen vil spisse BUGs oppgaver og frigjøre ressurser som skal synliggjøre gode betongbygg og betonganlegg og samtidig ivareta overordnede mål for de tunge byggematerialene.

Selv om vi i det daglige har fullt fokus på formidling av de grenseløse mulighetene med mur og betong, er det også andre forhold som påvirker oss i disse dagene. Vi har med gru sett bildene og hørt historiene fra Aleppo og andre byer. Vi håper inderlig at partene finner løsninger på de store menneskelige katastrofene som slike konflikter skaper.

Vi er optimistiske og ser fram til et godt 2017!

Skriv ut siden

Flere bilder:

Bilde